2 Eylül 2012 Pazar

Tempo Hotel Çağlayan


Yapan Developments bünyesinde İstanbul’ da bulunan Tempo Residence Gayrettepe ve Tempo Residence Mecidiyeköy’ün ardından Tempo Hotel Çağlayan Mart 2012 den itibaren hizmet vermeye başlamıştır.

Misafirlerini geleneksel Türk misafirperverliğinin ve en son teknolojinin hassas bir terazide harmanlandığı hizmet anlayışı ile ağırlayan Tempo Hotel, konforlu, şık ve modern tasarımın en güzel örneklerini sergileyen odaları, hayatınızı kolaylaştıracak kişiye özel servis ve hizmetleri, her an güler yüzlü, size hizmet vermeye hazır profesyonel ekibi ile yepyeni ve özgün bir dünyanın kapılarını açtı.Şehrin eğlence hayatının yoğunlaştığı mekanlara ve tüm gözde alışveriş merkezlerine yakın olan Tempo Hotel, sadece iş dünyası için değil aynı zamanda turistik amaçlı İstanbul'u merak eden misafirler için de tercih nedenidir.

Benzersiz dış mekanlara sahip bu tasarım oteli, Kağıthane bölgesinde merkezi bir konumda yer alır. Konuklarına ücretsiz kahvaltı ve 24 saat resepsiyon hizmeti sunan Tempo Hotel Çağlayan, LCD TV ve ücretsiz Wi-Fi erişimiyle donatılmış modern odalara ev sahipliği yapmaktadır.

Tempo Hotel'in modern bir tasarıma sahip odaları, zevkli bir şekilde dekore edilmiştir. Tüm odalar, yatakların altında yer alan LED aydınlatmasına sahiptir. Bazı odalarda ayrıca özel spa küveti de bulunmaktadır.

Kahvaltı, sabahları açık büfe olarak servis edilir. Otelin barında gün boyunca içki ve aperatif keyfi yapabilirsiniz.

Otel, kentin her yerine kolay ulaşım imkanı sunan Şişli Metro İstasyonu'na 3 km mesafededir. Çok sayıda alışveriş ve restoran seçeneğine ev sahipliği yapan Cevahir Alışveriş Merkezi'ne otelden arabayla sadece 5 dakikada ulaşabilirsiniz. Atatürk Havaalanı, otele 23 km uzaklıkta yer almaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder